Binnenvuurwerk

Vuurwerk binnen, kan dat? Nou en of!! Juist in een overdekte lokatie kan vuurwerk de ultieme toevoeging aan uw evenement zijn. Zilveren vonken bij een spectaculaire opening, een Flitsende onthulling met luide knallen of een grootse finale met gekleurde vuurballen. Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die Pyrofoor de Amsterdam u biedt.

De toepassing van vuurwerk binnen stelt natuurlijk wel de nodige voorwaarden aan materiaal en technici. Het binnenvuurwerk dat voor dit soort lokatie is ontwikkeld voldoet aan de hoogste eisen voor veiligheid en betrouwbaarheid. Het geeft een geringe uitstoot van toxische emissie en kan worden ontstoken met een relatief korte afstand tot het publiek. Pyrotechnici dienen natuurlijk terdege geschoold en uiterst vakbekwaam te zijn. Zij moeten dit kunnen aantonen met de vereiste certificaten. De uiteraard volledig gecertificeerde pyrotechnici van Pyrofoor de Amsterdam voldoen aan deze eisen. Het bedrijf kan zich beroemen op meer dan 25 jaar ervaring in het gebruik van binnenvuurwerk.

Gedurende zijn bestaan verzorgde Pyrofoor de Amsterdam het vuurwerk voor een groot aantal binnenevenementen. SENSATION, Qlimax, Hardbass, Tiesto Elements Of Life en Awakenings zijn geronemeerde evenementen uit de "dance scene", maar Pyrofoor de Amsterdam was ook betrokken bij voorstellingen als Holliday on Ice, 3fm Awards, Andre Rieu, de Bossche Stadsbrand en de musicals JOE en Cyrano. Bij deze en andere indoor shows gebruikt Pyrofoor de Amsterdam een grote variatie aan binnenvuurwerkeffecten. Een greep uit ons assortiment: Fonteinen (Gerbs), Comets, Mines, Airburst, Flashtubes, Flares, Flashflares, Canon -Simulators, Concussion, Silverjets, Linerockets, Waterfalls, etc.

Met zijn ruime ervaring, bekwame technici, brede productkennis en artistieke inzicht biedt Pyrofoor de Amsterdam u een adembenemende en vooral veilige show!