Nieuw in het assortiment "Power Flame"

De Power Flame vlammenwerper van het merk Explo produceert vlammen van +/- 15 meter hoog. De machine maakt gebruik van vloeibaar propaan en stikstof. Door de behoorlijke grootte en hitte van de vlam is deze enkel buiten in te zetten.

Lees meer over Power Flame

Nieuw in het assortiment "G-Flame"

De G-Flame vlammenwerper van het merk Galaxys produceert vlammen van variabele grootte. De machine maakt gebruik van een aerosol spuitbus, Gasvormig propaan of Vloeibaar Propaan. Vlamhoogtes variëren van 4 meter op gasvormig propaan tot 7 meter op vloeibaar propaan. Mede doordat de compacte machine is uitgerust met een accu en een draadloos systeem is deze op veel plaatsen inzetbaar.

Lees meer over G-Flame

Nieuw in het assortiment "Explo X2 Wave flamer"

De X2 Wave Flamer van het Oostenrijkse merk Explo is een vlammenmachine met spectaculaire mogelijkheden. De machine schiet zeer snelle en nauwkeurige vlammen tot een hoogte van maar liefst 10m. De branderkop kan tijdens gebruik worden gedraaid, waardoor de vlammen een zwaaiende beweging kunnen maken. De Wave Flamer gebruikt vloeibare brandstof uit een ingebouwde vervangbare tank. De machine kan draadloos worden aangestuurd. Het is een forse machine, maar door zijn handzame bouw is hij in veel situaties inzetbaar.

Meer over Explo X2 Wave Flamer

Nieuw in het assortiment "Flamemaniac Horizontal Edition"

 

Een variant op de Flamemaniac is de Flamemaniac Horizontal Edition. Deze machine schiet gekleurde vlammen horizontaal onder vijf verschillende hoeken. De snelle smalle vlammen kunnen een afstand van ca. 6m. bereiken. De machine maakt gebruik van speciale vloeibare brandstof. Doordat het brandstofreservoir en de vloeistofpomp zijn ingebouwd is de Flamemaniac zeer compact. Doordat de machine zijn vlammen horizontaal wegschiet is hij niet overal toepasbaar.

 

Lees meer over flamemaniacs